Olin tosiaan kesäkuun ajan Nuorten käsi-ja taidetyöpajalla harjoittelussa koulusta.. taas  ja sain näyttöhommakseni valmistaa pajan ohjaajan pojan sänkyyn tilkkupäiväpeiton farkusta.. ainoat "ohjeet" oli käyttää farkkua ja jotenkin hyödyntää kahta patalappua jossa oli kuviona tähdet puna/valkoraidallisella taustalla.. (asiakkaan huoneen sisustus on puna/sininen) peiton kooksi tulisi tulla 180cm x 210cm. (kova homma kun minut tietää.. en mene sieltä mistä aita olisi matalin)  homma vielä edelleen kesken ku oli paljon muutakin tekemistä pajalla ollessani.. ja nyt paja kiinni.. jatkamaan pääsen taas elokuussa..

Suunnitelma.. ^

Oli ihan kiva pilkkoa kymmeniä farkkuja joissa osassa vielä hintalaput paikallaan.. vanhoja housuja kuitenkin ja ilmaiseksi lahjotuksena saatuja  kuitenkin osa ihan merkkituotteita ja 40e arvosia lapuista päätellen.. mutta ei haittaapi kerta hommaksi sellainen annettu.. Tullee arvokas peitto.. 

Alustavaa suunnittelua.. patalapun palasetkin löytäneet paikkansa.. sain jopa patalappujen toiset puolet hyödynnettyä kun purin patalaput palasiksi ja suunnittelin, mittailin, leikkelin ja taiteilin  Lissää kuvia tulloo ku pääsen takas hommiin..