Tässä on yksinkertainen ja helppo tapa saada sisustukseen jotain kivaa ihan itse.. Ostin tämän muumi kankaan pätkän kaupasta ja pingotin sen solimate-levynpäälle ja kiinnitin nastoilla/pienillä neuloilla levyn taakse.. Kiinnityksen tekemiseen tarvitsin mattopuukkoa, kaksi isoa nappia ja narua.. I like

(Solimate levyä saa mm. rautakaupoista, väreinä ainakin vaalean sininen ja vaalea/valkoinen, on parempaa kuin styroksi..)

Tässä olen tekemässä edelliseen kämppääni pientä koristusta leikatuista tapetin kiemuroista, jota oli äidiltäni jäänyt tapetoinnista yli.. (vuokra kämppiin kun nykyään ei saa itse kauheana maalailla tai tehdä pysyviä ja näkyviä muutoksia) niin ajattelin piristää itseäni ja muuten valkoista seinää näin.. Kiinnitykseen käytin kaikkea mitä nyt sattui kotoa löytymään, mm. sinitarraa.. On tietenkin helpompiakin vaihtoehtoja olemassa, mutta etsimääni spray liimaa ei mistään silloin löytynyt eikä mieluisia ja sopivia seinätarroja..

Tässä kuvassa näkyy osa valmiista työstäni.. Kun asunnosta muutin niin kiemurat sain seinältä helposti pois vedellä kostuttamalla ja pyhkimällä..

Nykyisessä kämpässä ei kiekuroita ja koristeita puutu kun yksi makkarin seinistä oli jo valmiiksi tapetoitu näin  siihen taisinkin ensimmäisellä silmäyksellä ihastua tässä asunnossa..