Lähdettiin maanantai iltana ajamaan tohmajärveä kohti veljieni kanssa (2kpl) (kun viimenen viikko ennen koulua alkoi, minun ainut lomaviikko koko kesänä).. sellainen viiden tunnin ajomatka täältä.. oltiin siinä yö (hmmm) kahden aikoihin perillä vai olikohan se kolme.. 

Eka päivä oli sateinen muttei se haitannut.. aurinkokin pilkisti sadepilvien lomasta... vettä tulloo ^ ja kunnon ukkonenkin jytisi.. aina kun salama iski lähellä niin mökin ovikello alkoi soimaan..  onneks yöllä ei ukkostanut niin sai nukuttuaki.. tai sit jos ukkostiki nii ite kyl en oo ollu tietonen.. eka päivänä taisin heittää jopa tälle kesää talviturkinkin..

onneksi oli myös kauniita, aurinkoisia ja vielä jopa lämpimiäkin ilmoja... ainaki auringossa oli lämmin.. varjossa jo hieman paleli..

minä pikkujärvessä soudin veneellä rundia  ihannaa oli!

tuli kalastettuakin mutta annettiin kaikkien kalojen jatkaa kuitenkin matkaansa.. 

perjantaina aamu neljän aikaan lähdettiin kotimatkalle... turvallisesti kotia selvittiin, kello oli sillon noin yhdeksän aamulla.. tuli kyllä autossa oltua taas.. pari tuntia kerkesin kotona istuskella ku lähdettiin jo uuteen reissuun.. kyllä illalla väsytti kotiin palatessa  mutta tulipa käytyä!!